tiistai 8. toukokuuta 2012

days 10 & 11; more clubbing

Pikaisesti infoa tulevasta reissusta ennen kun jatkan vuoden takaisista jutuista sepustamista. :D

Me lähdetään siis kahden viikon päästä takaisin Koreaan! Lähtö on Helsinki-Vantaalta 22. päivä ja takaisin tullaan 8. kesäkuuta. Ollaan tällä kertaa siis vähän vähemmän aikaa perillä, viimeksi oltiin 20 päivää ja nyt 16. Hostelli on sama kuin viimeksi, eli Hongdaen Kimchissä majaillaan taas! Lennot on tällä kertaa suorat (hurraa!) ja me maksettiin niistä vähän vajaa 600€ per nenä. Meillä on jonkin verran ohjelmaa jo tiedossa, mulla on nimittäin liput kahteen Super Juniorin konserttiin ekalle reissuviikonlopulle ja me käydään yhdessä katsomassa Catch Me If You Can -musikaali 29. päivä.

Yritän saada kerrottua edellisestä reissusta kaiken ennen ko lähdetään, saa nähdä miten käy! :----Dday 10

Lauantaille (21.5.2011) oli ennustettu maailmanloppua, mutta se ei sitten koskaan saapunutkaan. Pientä heikotusta oli kylläkin ilmassa edellisen illan jäljiltä... Iltapäivällä saatiin kuitenkin raahattua luumme Myeongdongiin, jossa käytiin syömässä asialliset krapula-ateriat Mäkkärissä ja epäonnistuttiin toisena päivänä peräkkäin purikurakuvien ottamisessa Everysingissä. Ei sillä, ihan hauskoja kuvia saatiin, mut ei ihan sellaisia kun oli ollut suunnitelmissa. :D

Palattiin illansuussa hostellille aikeinamme viettää rauhallinen lagausilta, mutta hostellin omistaja David sai meidät ylipuhuttua baarikierrokselle. Kerran sitä vaan eletään ja silleen! Käytiin Davidin ja Smithin kanssa Hong Guesthousessa (Kimchi Hostelin "sisarguesthouse", jossa pyörähdettiin myös viikkoa aiemmin) aloittelemassa ja nappaamassa matkaan meille ennestään tuntemattomat Maiko, Zack ja Maureen. Oli aika kansainvälinen porukka kasassa, Smith ja David kun ovat korealaisia, Maiko japanilainen ja Maureen ja Zack taiwanilaisia. :D Guesthouselta jatkettiin kävellen Mama Gorilla -nimiseen baariin, jossa oltiin myöskin käyty jo edellisellä kerralla kun David vei meitä klubbailemaan. Viimeksi ei erityisemmin kiinnitetty drinkkien hintoihin huomiota (koska ei maksettu niitä itse, köhköh), mutta tällä kertaa suunnattiin baaritiskille ja mä ainakin vähän järkytyin hinnoista. 10 000 wonia (7,5€) yhdestä drinkistä? Ei ihan niin halpaa mitä olisi voinut luulla. Hetken kuluttua tajusin, että se kymppitonnin drinkki on nimeltään bucket ja tuli nimensä mukaisesti ämpärissä, joita baarikansa näyttikin ryystävän tiskillä. Hinta tuli siis koosta, ämpäridrinkki on parin-kolmen normaalin drinkin kokoinen. :--D Pienemmät drinkit olivat halvempia, mutta me ei kokeiltu niitä ollenkaan.

Mama Gorillasta siirryttiin tanssahtelun ja parin ämpäridrinkin jälkeen Papa Gorillaan, joka sijaitsee ihan edellisenä yönä tsekatun Club Cocoonin vieressä. Papa Gorilla oli tosi saman tyylinen kuin sisarensa; pieni ja simppeli, muttei liian ahdas. Molemmissa soi lähinnä amerikkalaisia bilebiisejä, jotka tuntuivat olevan tuttuja kaikille paikallisille, mutta me tunnistettiin hädin tuskin pari. Yllätyttiin positiivisesti, kun jossain vaiheessa soi G-Dragonin ja T.O.P:n High High! Vihdoin k-poppia, haha.


Mua alkoi jossain vaiheessa väsyttää, joten ehdotin Buulle kotiinlähtöä. En tarkoittanut, että muidenkin tarvitsisi lähteä, mutta lopulta oltiin mun vastusteluista huolimatta kaikki yhdessä Papa Gorillan ulkopuolella miettimässä, että mitäs sitten. Kaikilla oli vähän nälkä, joten David vei meidät pieneen chimaek-paikkaan nimeltä Hong Cup. Chimaek (치맥) on lyhenne sanoista chicken (치킨) ja maekju (맥주, suomeksi olut). Chimaek-paikoissa käydään yleisesti tankkaamassa baareilun jälkeen. Valitettavasti näistä paikoista saa usein vain ja ainoastaan kanaa, olutta ja tietenkin sojua. Mulla oli kamala jano, en harrasta olutta ja raaka sojukaan ei erityisemmin innostanut. Jouduin sitten juomaan ensimmäistä kertaa elämässäni kunnolla olutta. :D Ei se loppuen lopuksi kovinkaan pahaa ollut! Kana oli korealaiseen tapaan tulista ja maukasta.


...varsin edustavaa.


Kotiin käveltiin aamuyöllä mahat täynnä ja mieli korkealla. Me suomalaiset ilahdutettiin (...) kanssakulkijoita laulamalla Päivänsäde ja menninkäinen ja allekirjoittanut kävi halailemassa taannoin tässä blogissa mainittua Yellow Diamond -rakennusta. Edelleen erittäin edustavaa. Jätettiin muut guesthouselle ja jatketiin kahdestaan matkaa kohti Kimchiä. Onnistuttiin tietysti eksymään. :--D Onneksi Buun suuntavaisto toimi pienessä tuiskeessakin (toisin kuin mun) ja lopulta löydettiin itsemme tutun Mini Stop -lähikaupan nurkalta. Napattiin sieltä mukaan vähän yö- ja aamupalaa. Olis se kätevää jos Suomessakin olis kaikki Siwat ja vastaavat auki 24/7!

day 11


Sunnuntai meni lähinnä lepäillen. Testattiin ensimmäistä kertaa korealaisia kasvonaamioita!

10 kommenttia:

 1. NIIIIIIIIIIN KADE YHYYYYY

  Jos näät Zhou Mia myös niin kolkkaa se ja tuo laukussa Suomeen jookoskookos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku ei Mimiä tarvi kolkata ko se tulee tänne ihan vapaaehtoisesti heti kun se tajuaa, että sen kohtalo on olla mun sydänystävä. :----)

   Poista
 2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 3. SUJU R U FUCKING KIDDING ME?? noooooo oon niin äärettömän kade et caps lock ei riitä kuvaamaan ;___;
  yää jään katkerana oottaan reissupäivityksii!

  Mut ihan törkeen halvat lennot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi vieläkään uskoa, että näen Sujun, oon ollu fani jotain triljoona vuotta ja nyt vihdoin pääsen Super Show'hun aaaaaaaaa ;;A;;

   Oli halvat joo! Olis lähteny vieläkin halvemmalla, jos oltais oltu perillä Finnairin tarjouslennoista heti kun ne tuli myyntiin.

   Poista
 4. Miten osasitte varata ne liput????

  VastaaPoista
 5. Super juniorin konserttiin! ja mistä varasitte ne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me yritettiin aluks Gmarketista sillon ko ne liput tuli myyntiin ja saatiinkin parin hermoja raastavan tunnin jälkeen yks lippu varattua, mutta me ei pystytty maksamaan sitä. SME oli estänyt kansainvälisten luottokorttien käytön niitä lippuja maksettaessa vaikka Gmarketissa yleensä käy muutkin kun korealaiset luottokortit... En arvostanut. Loppuen lopuksi aloin etsiä myyjiä Naverista, Tumblrista ja Twitteristä ja sain ensin Twitterin kautta sunnuntain konserttiin lipun yhdeltä taiwanilaiselta tytöltä ja parin päivän päästä lauantaille joltain filippiiniläiseltä. Nyt mulle on tullu jo ylimääräisiä lippuja omistavat tarjoamaan lippujaan, eli ei niitä loppuen lopuksi oo hirveän vaikea saada. :D Enemmänhän niistä tietenkin joutuu maksamaan kun Gmarketista ostettaessa, mut minkäs teet. Kalliimmaksi olisi tullut, jos olisin lähtenyt SS4 Pariisiin.

   Niin joo ja Buu tosiaan päätti olla tulematta, eli oon yksin menossa!

   Poista