sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

day 8; Länkkärinorsut tulee!

Viikko Koreaan saapumisen jälkeen torstaina oli aikainen herätys. Ei kuitenkaan niin aikainen kun mitä edellisessä postauksessa sanoin, puhuin epähuomiossa läpiä päähäni. :D Me heräiltiin varmaan joskus kuuden pintaan, sillä metroon astuttiin puoli kahdeksalta. Suuntana oli Digital Media City ja Mnet-tv-kanavan studio, jossa joka torstai kuvataan suorana näytettävä M!Countdown-musiikkiohjelma. Me oltiin kuultu, että yleisöön mahtuu hyvin jos sinne menee kahdeksaksi kirjoittamaan nimensä listaan ja tulee sitten iltapäivällä takaisin, mutta tuona päivänä se ei todellakaan riittänyt, todennäköisesti B2STin comebackin vuoksi. Me kuitenkin istuttiin siellä aika pitkä tovi, koska ei oltu ihan perillä tilanteesta. :--D Sinä aamuna totta kai satoi ensimmäistä kertaa koko reissun aikana eikä meillä ollut sateenvarjoja tai mitään. Onneksi oli sentään takit!

World Cup Stadium oli lähellä!


Oon taas niin fiksu, että itkettää. Buusta tää video on jostain syystä kauheen hauska. :--D

Yksi B2STin fanclub staffin jäsenistä puhui jonkin verran englantia ja kaikki ulkkarit (me mukaan lukien) oli sen kimpussa kysymyksiensä kanssa, kävi sääliksi. :s Jossain vaiheessa meille lopulta selvisi, ettei päästä sinä päivänä sisälle. Jonkin aikaa luultiin, että saatiin nimet listaan, jolla päästään sisälle sunnuntain Inkigayoon (toinen viikottainen musiikkiohjelma), mutta se olikin B2STin fanipyyhelista ja me oltaisiin sieltä Inkigayosta voitu noutaa meidän pyyhkeet (joista maksettiin sille staff memberille 5000 wonia =3,60€). :D Ei sit kuitenkaan jaksettu sunnuntaina lähteä niitä noutamaan.

Mikäli muistikuvat pitävät paikkansa me palattiin aamupäivällä takaisin hostellille ja nukuttiin jonkin aikaa. Päivällä heittäydyttiin turisteiksi ja lähdettiin Namsan-vuorelle ja sillä kohoavalle N Seoul Towerille tsekkailemaan maisemia. Seoul Towerin (tunnetaan myös nimellä Namsan Tower) huippu on sijaintinsa vuoksi lähes 500 metriä merenpinnan yläpuolella! Vuorelle voi kivuta ihan omilla takajaloillakin, mutta me otettiin kulkuvälineeksi cable car eli gondolihissi.


Me oltiin suunniteltu, että ollaan Namsanissa juuri silloin ko tulee pimeetä, mutta tehtiin pieni virhearvio ja oltiin liian ajoissa. Ehti jo tulla vähän tylsää illan tuloa odotellessa.


Tuolla vasta jotenkin kunnolla ymmärsi sen, että me ollaan Seoulissa, tajuttoman isossa kaupungissa toisella puolella maailmaa. Oli aika hieno fiilis, täytyy sanoa.

Viikon Koreassa majailleena oli jo jokseenkin ehtinyt tottua siihen, että ihmiset tuijottavat ja ottavat kuvia, mutta Seoul Towerissa se meno kävi ihan äärimmäisyyksiin. Siellä oli nimittäin joitain noin kuudesluokkalaisia luokkaretkeläisiä, joille me oltiin suoraan sanottuna ihan yhtä iso nähtävyys ko se torni näköaloineen. :'D Lievästi sanottuna hämmentävää. Koko luokka tuli meidän kanssa yhdessä vaiheessa kuvaan ja olisin halunnut myöskin saada kyseisen hetken omaan kameraani, mutta siinä oli niin hirveä häslinki, etten uskaltanut antaa kameraani kellekään kuvattavaksi.

Kuvia ja videopätkiä tornin juurelta:
Namsan sijaitsee ihan Myeongdongin vieressä, joten me käveltiin sinne kiertelemään ja syömään.
"MÄÄ OON VESIMELONISSA, MISSÄ SÄÄ OOT?" Päivän paras huono vitsi. :--D


Mentiin epähuomiossa väärään metroon. Syytän YG Familya.


Myeongdongista (tai siis Euljiro ykkösen asemalta) otettiin metro Hapjeongin kautta Sangsuun, koska me haluttiin käydä Vinyl-nimisessä take away -baarissa nappaamassa drinkit mukaan. Vinyl sijaitsee Hongdaessa, mutta sinne kävelee nopeammin Sangsun kuin Hongdaen asemalta. Meille tuntui koko reissun ajan käyvän niin hyvä tuuri, että lähes aina kun lähdettiin etsimään jotain paikkaa jossa haluttiin käydä se vaan ilmestyi meidän eteen ilman eksymistä tai edes pitkää etsiskelyä. :D Niin kävi myös Vinylin kanssa.Oltiin aika ylpeitä itsestämme kun päästiin takaisin hostellille, oltiin saatu sen verran paljon aikaan yhden päivän aikana.

2 kommenttia:

  1. Jee, uus postaus!:D Kiitti videoista, välttyy jotenki fiilis paremmin niistä kuin kuvista:)

    VastaaPoista
  2. Haha, kiitti kommentista! :D Mietin hetken, että viitsinkö laittaa niin montaa lyhyttä videota, mutta hyvä varmaan sit, että laitoin!

    VastaaPoista