perjantai 27. toukokuuta 2011

days 4-6; "Why are we still tönöting here?"

Me ollaan maailman surkeimpia matkabloggaajia, anteeksi. :--D Täällä on vaan niin hirveästi tekemistä, ettei millään malttaisi istua koneella niin kauaa, että saisi edes siedettävää tekstiä aikaiseksi! Toissapäivänä oltiin M!Countdown-musiikkiohjelman yleisössä ja tänään mennään katsomaan sitä paljon tässä blogissa hypetettyä Dream Concertia (saatiin tällä viikolla vihdoin liput!), mutta voisin yrittää kirjoittaa kronologisessa järjestyksessä ja palata loman alkuun.

Day 4

Me ollaan päivätolkulla yritetty muistaa mitä tehtiin ekana sunnuntaina, mutta ei me taidettu tehdä paljon mitään. Buu kuuli ohimennen erään hostellivieraan puhuvan Jay Parkin nimmarijakotilaisuudesta, joten käytettiin pari tuntia siitä lisäinfon metsästämiseen ja Hongdaessa palloiluun. Luultiin tosiaan, että se tilaisuus olisi ollut Hongikin yliopistolla, mutta kuultiin vähän aikaa sitten, että se olikin ollut jollain muulla läheisellä yliopistolla. Niitä täällä riittää. :D Sunnuntai-ilta meni mulla etsiessä tietoa elektrofotografian toimintaperiaatteesta, maanantaina oli nimittäin viimeinen mahdollinen päivä palauttaa koulutehtävät jos meinasi valmistua tänä vuonna ja mulla oli vielä kaksi lähettämättä, joista toista en ollut vielä edes kirjoittanut.

Day 5
Kouluhommat jatkuivat maanantaina ja oli aikamoinen sählinki saada valmiit työt Suomeen kun meidän sähköpostit eivät jostain syystä toimineet täällä. Pystyin kyllä vastaanottamaan viestejä, mutten lähettämään paljon mitään. Sain kuitenkin työt lopulta koululle eli valmistun ensi viikolla ulkoasuntoteuttajaksi! Kiitos Miralle, Sarille ja muille, jotka auttoivat mua saamaan työt opettajille. ^^ Päätettiin Buun kanssa lähteä Dongdaemuniin juhlistamaan shoppailun merkeissä.


Pyörittiin suurin osa ajasta Hello apM -nimisessä ostoskeskuksessa. Buu pääsi jo ihan kunnolla shoppailun makuun, mutta mun oli vaikea löytää mitään ostettavaa. Ensinnäkin aniharvat vaatteet olivat sellaisia, että oikeasti käyttäisin niitä ja kaikki kivat olivat liian pieniä. Sain mäkin kuitenkin yhden bleiserin ja paidan ostettua! Käveltiin miestenosastojen läpi matkalla ylimpien kerrosten laukkuosastoille ja se oli suhteellisen mielenkiintoinen kokemus. Kaikki miesmyyjät vaan huuteli ja vislaili meille... Aluksi se oli ihan hauskaa, mutta alkoi pidemmän päälle ahdistaa. Olisin halunnut ostaa yhden laukun, mutta sitä kaupannut mies oli niin päällekäyvä, että sai laukku jäädä sinne.

Päästiin vasta pimeän tultua ostoskeskuksesta ulos. Pihalla olevalla lavalla oli alkanut tapahtua, lavalla oli neljä tyttöä tanssimassa kpop-koreografioita. Tyttöjen jälkeen viiden pojan ryhmä veti pari Big Bangin biisiä ja sen jälkeen lava oli vapaa kaikille halukkaille tanssijoille. Sitä oli hauska seurata!

Day 6

Tiistaina siivottiin meidän huone, päivitettiin ensimmäisen kerran blogia ja käytiin Coffee Prince -kahvilassa täällä Hongdaessa. Kyseisessä kahvila toimi supersuositun The 1st Shop of Coffee Prince -draaman keskeisenä kuvauspaikkana. Olen itse suuri Coffee Prince -fani, joten pitihän siellä päästä käymään! :D Oli harvinaisen kummallista istua siellä kahvittelemassa.Pyörähdettiin Shibuyassakin! Oli vähän eri näköistä ko kuvittelin.2 kommenttia:

  1. hitto toi kahvila pitää kyllä pistää muistiin! ihana, en tienny et tuo oli oikeesti olemas :--D
    puhutteko koreaa? Pärjääkö siä kuinka englannilla?

    VastaaPoista
  2. Jonkun verran puhutaan koreaa joo. :D Uskoisin kyllä, että englannilla, muutamalla koreankielisellä fraasilla ja elekielelläkin pärjää jo hyvin! Melkein kaikki siellä puhuu edes vähän englantia, me kohdattiin vaan muutama, jotka ei puhunu meille mitään muuta ko koreaa.

    VastaaPoista